Хай Бог тебе благословить

Збірка дописів за Липень, 2012

Помноження віри… так, як можемо

Дорогі і возлюблені браття і сестри, сьогодні у Святу неділю, коли згадуємо про чудо помноження хлібів і водночас згадуємо Рівноапостольного князя Русі – Володимира. При цій нагоді  можемо пригадати ще одне велике чудо – помноження Спасительної віри в живого Бога серед наших слов’янських народів, а особливо в нашій Україні.
Благодаримо Бога, за таких людей, котрі зробили великі зміни у той час, відгомін яких ми відчуваємо ще й по-сьогодні. Князь Володимир і ті, хто був поруч нього, вплинули на хід історії цілого народу. Це було справжнє чудо помноження Христової віри. І це можемо потвердити сьогодні. Прочитати все »

Загляньмо у майбутнє (для тих, хто не боїться)

У різні віки – різні мрії, різна сучасність, різне минуле. Залишається лише одне незмінне – Незмінний, Постійно-сучасний, живий Бог
Одного дня я закрив очі почав дивитися у майбутнє:
Я побачив великі храми і на них був великий знак хреста.
Я побачив людей зодягнутих у чорне, які сміливо збирали людей на молитву.
Я побачив людей, що молися не оглядаючись назад, боячись нападу ворогів.
Я побачив великі процесії із хоругвами, паломницькі групи і сміливі прославлення Бога.
Я побачив Церкву, що розквітла після переслідувань.

За якусь мить мені знову відкрилась картина майбутнього. Прочитати все »

Помилуй нас…. приймемо все з вірою

Дорогі і возлюблені браття і сестри у Христі, сьогодні ми стаємо свідками зустрічі двох сліпих людей із Сином Давидa, Месією-Христом. Ця зустріч перемінила їхнє життя, а все почалось від благання про помилування: “Помилуй нас!” Прочитати все »

Перед тим як пошкодувати гроші, подумай чи не будеш шкодувати за свою скупість все життя?

Літо. Надворі спека. Ти в чужому місці, далеко від рідного дому. Спрага мучить і збільшує втому від жаркого дня.
Але, на щастя, ти в сучасному місті. Для сучасного суспільства подібні трудності – це не проблема. Щоб зменшити терпіння і полегшити життя на допомогу прийшла техніка. Тому апарати із холодною, водою знаходяться у видних і легкодоступних місцях. Вони стоять і ласкаво запрошують скористатися з їхніх послуг.
Щоправда ціни там інші ніж в матінки природи, навіть значно різняться від магазинних цін. Можливо в 3 рази, або й чотири, а подекуди і в десть разів. Що ж за зручність потрібно платити додатково. І тепер до цього нас привчають ще змалку.
Ось тепер ти стоїш перед вибором: Прочитати все »

Будь бадьорий, сину! Прощаються тобі гріхи твої! (Матв.9:2,3)

Дорогі возлюблені браття і сестри у Христі, після уздоровлення двох біснуватих гадаринського краю Ісус вертається на батьківщину, до Капернауму. Саме там виявляється наступна ознака Його Божественної сили – Милосердя через прощення гріхів. Тільки Бог може прощати гріхи! Так було з давніх давен і так і є по сьогодні. В Христі Ісусі сповнилась ця віра у видимий спосіб. Тепер до цього Милосердя долучаються також ті, хто пішли за Ним, ті, хто почув слова: “кому відпустите гріхи – відпусяться”.   Прочитати все »