Ми віримо в Бога живого!

Loading

Дорогі браття і сестри, ось ми, зустрінувши Торжество Воскресіння, мали можливість роздумати над цим Таїнством, наповнитися радістю і сповнитися надією в пережитих в духовний спосіб події, які сталися в житті Богочолівка Ісуса – Спасителя.
У прикладі життя Ісуса Христа Бог показує нам, що кожна хресна дорога може увінчатися Великою радістю, що зуміє перемінити страх, смуток, розчарування на Істину, яка визволить нас. Читати далі Ми віримо в Бога живого!

Великодні роздуми 2014

Loading

Дорогі браття і сестри у Христі, прийміть вітання із Світлим Торжеством Христового Воскресіння!
Святі отці, богослови і творителі молитов – у всьому оспівували Пасху Христову не просто як дивне диво воскресіння мертвого з гробу, а ще як свято оновлення життя. Читати далі Великодні роздуми 2014

Запитуватися і шукати відповді: щодня і ціле життя

Loading

Дорогі браття і сестри, ось ми завершили в цьому часі  Святого Посту роздуми над основами нашого духовного життя. Пізнати правду про себе і прийняти її це дуже важливе діло для нашого духовного розвитку, адже ми тепер можемо знати, що слід змінити у нашому духовному житті.
Інколи старається людина щось змінити, а нічого доброго не виходить. Тут слід себе запитати: а може це стається по причині, що змінює те, що не можливо змінити, або в чому нема потреби ніяких змін?
Що ж це можна зрозуміти лише тоді, коли ми будемо перебувати в ясності стосовно основ нашого духовного життя: ЦІЛЬ ЖИТТЯ – Я – БОГ – БЛИЖНІЙ – ДОБРО – ЗЛО Читати далі Запитуватися і шукати відповді: щодня і ціле життя

Запитуватися і шукати відповді: як ми зустрічаємо добро?

Loading

Дорогі браття і сестри, після п’ятого тижня Святого Посту ми в останній раз призупиняємося у наших спільних роздумах над пізнанням правди про себе і над тим, що слід змінити у нашому житті.
В уривку із святого Євангелія (Марка 10:32-45) Спаситель звертає увагу своїм учням, а отже і нам: “Не так воно хай буде між вами, … як це є між вельможами цього світу“. Читати далі Запитуватися і шукати відповді: як ми зустрічаємо добро?