Хто має менше, тому легше жити?

Loading

Дорогі браття і сестри! Христос прийшов на землю, щоб повернути нас до Небесного Oтця i об’єднати нас в єдину Божу сім’ю, в єдине Царство! Ісус проповідував нам те, що ми всі діти Бога, а між собою браття і сестри у Христі Ісусі. Як радісно, коли всі живуть разом, допомагаючи один одному пройти цей шлях життя. І як прикро, коли ми ускладнюємо життя собі та іншим через нашу надмірну, або ж безмірну пожадливість. Читати далі Хто має менше, тому легше жити?

Ти – Ісус?

Loading

Всі ми комусь когось чи щось нагадуємо. Дорослі з делікатності довго мучаться в думках, щоб пригадати цю подібність і , якщо довго не знайдуть, то несміливо питаються. У дітей це простіше – запитують відразу, не турбуючись, хто і що про них подумає.
Хлопчик підійшов до чоловіка із бородою і довгим волоссям, одягнутим у старовинний одяг. Спостережливо зміряв його з ніг до голови.
“Привіт, Ісус, мене звати Захарчик” – маленькі очка заблищали від несподіваної зустрічі із тим, кого так часто бачив на малюнках. Читати далі Ти – Ісус?

Ти любиш морозиво?

Loading

Наречений прогулюючись з нареченою, запитав: “Ти любиш морозиво?” Вона відповіла миттєво: “Так, дуже”. Тоді він зупинився і, дивлячись спокійно на неї, продовжив: “Як ти його любиш?”
– Ну, як … все просто, коли маю бажання, то купую і їм його…
– А хіба так виявляється любов до того, кого любиш? Ти мене також так любиш?
– Звісно, що ні. Але якщо його не з’їсти, то навіщо було тоді його брати?

Читати далі Ти любиш морозиво?

БОГ Єднає НАС – творить з нас причастя. Церква – це є Його Тіло.

Loading

Дорогі браття і сестри, ми котрі поріднились через Христа і стали членами єдиної Божої родини! Христос прийшов на землю, щоб нас об’єднати із Небесним Oтцем!

Ісус проповідував цю єдність і відкрив нам те, що
ми всі діти Бога, а між собою браття і сестри у Христі Ісусі.
Всі ми молимось “Отче наш”, визнаючи, що Бог є наш Батько і ми Його діти, що хочемо виконувати Його волю як на небі так і на землі.
Спаситель віддав своє життя за цю Святу Єдність. Читати далі БОГ Єднає НАС – творить з нас причастя. Церква – це є Його Тіло.

Чи існує для християн ” Хвилина мовчання “?

Loading

Згадуючи про трагічну подію і про загиблих вже стало звичним явищем оголосити “Хвилину мовчання”, тобто час на тишу. Стоїш у тиші. Жодного звуку. А що тут говорити? Усе немов завмерло і в цей час усе немов шепоче: “їх більше немає”. Що ще тут добавиш?
Біль, туга, співпереживання, співчуття, а може і тихе зітхання, а може якийсь порив невдоволення, злоби і навіть помсти. Роблячи цей дивний обряд,  десь себе запитуєш: чи це по-християнськи?
Читати далі Чи існує для християн ” Хвилина мовчання “?