- Духовні роздуми - https://www.rozdum.org.ua -

Цікава порада тим, котрі шукають собі пари і не можуть знайти

Loading

двоєНе марнуй час на пошуки іншого, бо втратиш те, що вже маєш у своєму житті зараз.
Думаючи постійно про когось, втрачаєш те, що в цій хвилині збагачує твоє життя, прикрашує будні, робить неповторний день, у якому живеш. Це все втрачаєш і воно ніколи вже не вернеться.

Коли знаходишся в невтомних пошуках когось, то себе просто виснажуєш. Твоє втомлене обличчя буде показувати неспокій, тривогу і паніку. Адже всі ці емоції ти носиш від постійних невдалих пошуків. Не муч себе, не знущайся над собою.

Коли постійно шукаєш способу сподобатися, прикрашаєш себе задля когось, граєш роль чужої тобі людини, і все це задля когось; – мине час і себе зненавидиш, бо вже не будеш знати, хто ти є насправді.

Краще потрать час на пошуки самого себе, своєї оригінальності і неповторності. Коли ти себе віднайдеш, то станеш особливим/ою і привабливим/ою.

А у цьому світі кожен хоче мати щось дуже неповторне і особливе. Ось тому, коли людина стане сама собою, тоді з’явиться той, хто полюбить цю неповторність і оригінальність. Твоя природня привабливість породить невидимий потяг, який ми називаємо: причарування.

Кожен з двох реалізував себе, свої бажання і далі продовжує себе реалізовувати.
Бог сотворив нас неповторними і прекрасними. Це усвідомимо лише тоді, коли відкриємо у собі цю неповторність і прекрасність.

Чим це не шлях до справжнього щастя? А хто не хоче бути із щасливою людиною?

Коли я сказав подібні слова одній особі, то у відповідь була лише втомлена від безнадії усмішка. Минув рік. При першій зустрічі і цією особою я зауважив щось незвичне у поведінці.
Цього не зміг приховати і запитав невпевнено: “Сталися зміни?” Відповіді не було.
Натомість була дивна усмішка, але очі цього разу були повні загадковості.