Благослови, Господи, на новий рік 2010

Loading

Почни перші хвилини Нового року із Богом. Звернись до Нього із молитвою і попроси благословення для тебе і для всіх людей, котрих зустрінеш на шляху твого життя 2010 року Божого.
Ми починаємо новий рік з Богом. І у цей перший день року просимо благословення на цілий рік. Просити благословення в Бога – означає визнати його вищість над нами і потвердити те, що ми далі довіряємо Йому, Його Святій волі. Бажаємо щастя
За звичай у цей день ми бажаємо щастя на цілий рік. Яке ж може бути щастя без Бога? Ми можемо отримати так звані життєві задоволення, але наскільки часу вони принесуть того відчуття щастя? Побажаймо один одному щастя від Бога, а воно є вічним.

Це щастя не полягає в тому, що ми будемо мати багато. Воно буде скеровано на те, що ми самі будемо багатими. Будемо не порожніми, а наповненими Божим Духом. Тут і полягає секрет щастя, що знаходиться в середині нас. БУдемо щасливі в Бозі, то будемо щасливі і серед людей.
Яким буде цей новий рік?
Не знаємо нашого майбутнього. А вгадувати та фантазувати – це дуже часто марна справа. Тому не хочеться марнувати час на непевне, а хочеться певного.
Добре певно, про наш прожитий рік. І яким би він не був солодким, то все рівно бажаємо, щоб новий був кращим ніж старий. Адже, це природньо хотіти кращого.
У цей час ми отримуємо багато побажань, народжуються цікаві мрії. Але ніхто з нас не знає як воно буде насправді. Знаємо одну велику догму: якщо ти просиш благословення, то Бог тебе не покине і тобі буде добре.

Бог нам не обіцяє, що відніме від нас всі наші труднощі і терпіння, бо на цій землі терпінь прийдуть нові труднощі.
Бог нам не обіцяє, що вирішить все за нас, бо тоді ми би почувались відкинутими і неактивними в житті.
Бог нам не обіцяє матеріальних благ, бо їх все рівно всі буде замало, і тоді потрібно було би переселятися на інші планети.
Бог нам не обіцяє, що виконає всі наші бажання, бо не завжди вони є добрими для нас самих і для інших людей.
Бог нам обіцяє одне:
Він, Бог, буде з нами завжди!
У кожній хвилині радості чи смутку Він буде поруч.
Ти не будеш один.

З Новим Роком!
Нової зустрічі з Богом у Новому році!

Залишити відповідь