Їх було двоє і обоє мали грішне минуле…

Loading

Ці двоє розбійників виднілися на очах у всіх, вони були на найпочеснішому місці. Саме їм грішникам, і нікому із святих не було дано бути так близько до найдостойнішого, на такому великому місці. Мабуть було дуже багато достойніших від них, які можливо не мали темного минулого, які відзначалися великою побожністю та ревністю, але …  Але чомусь вибір впав саме на таких, які були посміховиськом народу та ганьбою для сім’ї. Чомусь давні книги писали, що саме вони будуть тоді, коли відбудеться найважливіший крок в Історії людей.
Вже з часом розкрилась таємниця про їхній вибір. Це був шанс для них, мабуть це був останній шанс для них змінитися і стати праведними.

Один із них відкрив своє серце перед Богом і заступився за Нього! Попросив про щасливе майбутнє, каючись за своє погане минуле.

І цього разу вибір випав лише на одного, на того котрий почув слова: “Сьогодні будеш зі мною в раю!”

Господь довіряє, вчить нас, щоб ми повірили в переміну, дає шанс, або дає багато шансів до певного часу. Колись прийде кінець. Кінець усьому …

Залишиться лише любов.

Коли ти розчаруєшся в черговий раз, то зменшиться твоя віра, коли ти виявиш свою байдужість, ти знищиш свою любов, яка спочатку охолоне, а потім закам’яніє, а потім перетвориться у ненависть і гнів.

Не дозволь любові охолонути… Даруй свою довіру, віруй у зміни, в історії все може змінитися так, як один грішник став зарахованим до лику святих.

Один коментар до “Їх було двоє і обоє мали грішне минуле…”

Залишити відповідь