- Духовні роздуми - https://www.rozdum.org.ua -

Вітання із Новим РОКОМ – 2011

Loading

Вітаю усіх із 2011 роком
Благословляю на наступний рік в єдності із Богом та в любові між собою. Ще один рік прожитий разом і ще один рік є перед нами. Наше життя продовжується. Наше життя йде вперед на зустріч із майбутнім, яке поступово стає теперішнім, а потім минулим. Ми зустрічаємо початок і твердо знаємо, що прийде кінець, який стане новим початком. Так було минулого року, так буде і наступного. Так буде до того часу, коли не настане вічність.

У вічності немає років.
А врешті для чого рахувати роки у вічності? У ній не буде кінця. У ній не буде потреби рахувати скільки часу ми вже є з Богом, бо ми будемо знати, що цій зустрічі не буде кінця. І кожна мить в єдності із Богом буде вічністю, нескінченною. Не буде страху і смутку, що це скінчиться. Не буде нудьги і ностальгії від того, що це було і минуло. Буде лише тепер і постійно, без кінця.
А поки ми тут, на цій землі
Живемо і рахуємо час: секунди, хвилини, години, роки і ери. Рахуємо їх від початку, бо закритий від нас рахунок від кінця. Коли буде кінець ми не знаємо. Знаємо, що він буде. І знаємо, що він наближується. Рахуємо роки і усвідомлюємо, що ми дійсно наближуємося. І, коли робимо один крок, перегортаємо сторінку календаря, чуємо як годинник відбиває годину, ми залишаємо за плечима в минулому те, що прожили і його вже не повернеш.
Буде щось інше, буде … нове!
У новому році будуть нові ситуації, зустрінемо нових людей, пізнаємо нові речі! Тому і називаємо Новий рік.
У наступному році повторяться події, які були у минулому, зустрінуться люди, яких запізнали у минулому, будемо вживати речі, якими ми вже користувалися. Якщо подивимось, будемо поводитися, віднесемося по-новому, то все стане немов НОВИМ. Тому і будемо відчувати, що ми живемо у Новому році.
Як бачимо, що залежить від нас чи наступаючий рік буде новим.

Нехай кожний день буде для нас таким, за який ми би не пошкодували, що саме так його прожили! Навпаки казали: Слава Богу за все!

Не викреслюймо днів із календаря, а обновлюймо їх!