Хай Бог тебе благословить

Молитва – це зустріч

Розділ: Цікаве. Написав о.Віталій ~ Травень 17, 2008. Видрукувати цей допис Видрукувати цей допис

молитва Почати молитись – це почати вірити, тобто визнати присутність іншого. Того, котрий є на зустрічі із тобою. Кожен, хто молиться, той визнає, що він віруюча людина.

Молитва – це зустріч. На зустрічі ти переживаєш: очікування, єдність.
Це зустріч, на котрій ти розповідаєш і слухаєш, а деколи просто мовчиш, переживаючи радість від єдності.
Це зустріч, бо на зустрічі ти завжди є відкритий до спілкування і до діалогу.
– це зустріч, котра триває завжди, бо кожна розлука спонукає шукати інших способів бути разом. Ось тому, молитва є різноманітною.

Молитва – це жива зустріч, бо завжди із собою несе зміни у житті кожного.
– це наближення двох, котрі бажають бути разом, не через те, що не можуть бути окремо, але тому, що прагнуть цього єднання по своїй природі, ще від сотворення.
Зустріч у молитві – це відкритість до іншого, перед ким не маєш страху особливо з причини: непорозуміння, осудження, докору, підозри і всього того, що прирікає вашу дружбу до знищення.

Молитва – це зустріч на котрій ТИ ЗАВЖДИ Є БАЖАНИЙ.

Переглядів було:1966

коментарі 4

  1. Володя

    Молитва-це міст між Богом і людиною.По якому ми повинні завжди йти,щоб бути в безпеці.

  2. Masha

    A v mene problema, ya zavgdu vmila molutusia i vidchyvala zviaok, naikrashe ce bylo kolu byla dutunoy, a chum dali tum girshe, moge ya tony v svoih grihah i vonu mene ne pyskayt?Ya navit do spovidi normalno pruhotyvatus ne mogy,chum mogna comy pomohtu????Adge ya dyge hochy vitrutu, yak ranishe, i ne symnivatus, ta ne vuhodut

  3. о.Віталій

    Все виходить. Не забувай, що Господь веде тебе дорогою спасіння. Твоя дорога є особливою і можливо деколи пустинна. Основне, що маєш бажання бути з Ним. Він це бажання підтримає. А щодо “vitrutu, yak ranishe,”… із цим потрібно розпрощатися. Шлях віри не йде поколу. Вірити будеш по-іншому, по-новому! А ще дуже раджу мати духовного наставника. Йти шляхом віри самому – це трохи ризиковано і непевно…Коли буде поруч досвідчений учитель, буде простіше і може веселіше 😉 ! Бажаю тобі гарної зустрічі, на якій ти завжди бажана! Господи, помилуй Машу!

  4. lesia

    Думаю, що крім того, що ви написали, дорогі відвідувачі, молитва – найбільший вияв любові до іншої людини. Коли свої особисті потреби перестають бути важливими аж так, і постійно просиш щоб комусь було добре. Але молитва, також має бути дієвою. Тобто, якщо я молюся за когось, то це означає, я готовий, щоб Бог використав мене для того діла чи людини за яку прошу. І постійна радість, від усвідомлення, що Бог поруч, – також молитва. Молитва може стати стилем життя. і тоді немає часу виділеного на молитву, є просто перебування в Бозі завжди і коли плачеться і коли сміється.

Місце для ваших відгуків

Якщо хочеш залишити свій відгук, то потрібно зареєструватись. Для входу та реєстрації на тисни тут Це займе мало часу, але дасть тобі доступ до сайту.