Хай Бог тебе благословить

Благословляю усіх у 2012 рік

Розділ: Статті. Написав о.Віталій ~ Січень 1, 2012. Видрукувати цей допис Видрукувати цей допис

Дорогі браття і сестри, дорогі читачі цього сайту, прості відвідувачі, що випадково потрапили на сторінки Духовних роздумів,
Благословляю на наступний рік із мужністю йти вперед назустріч трудностям та у взаємній підтримці. Ще один рік прожитий і ще один рік є перед нами. Яким він буде? Нехай буде новим, щоб зуміли по-новому побачити життя, по-новому жити його, по-новому цінувати кожний даний нам день. І хоч кожний рік стає старим роком, ми далі чекаємо нового, щоб обновитися. Обновімо себе і своє життя ще й цього року.

Нехай не тривожиться наше серце від жаху, який навівається від світової кризи та труднощів у суспільстві. Навпаки відкриймо наші серця перед Богом і наберімось сміливості боротися із труднощами.

Дехто каже, що у час кризи маємо обмежити нашу доброту,бо не знаємо, що нас чекає. Заблуджується. Згадаймо тих, хто бідніший від нас і будьмо свідомими того, що, якщо нам важко, то як же важко їм. Тому у нелегкий час маємо не відвертатися один від одного, а навпаки – повернутися із побільшити наше добре ставлення особливо до менше забезпечених.

Рік починаємо із благословенням і наше життя продовжується із ним. Покладімо на Бога наші сподівання і наші мрії. Бо хто нам допоможе, як не Бог наш? Бог, що створив усе і всім управляє. Від Нього ми вийшли і до Нього наближуємось із кожним роком.

Наше життя продовжується і ми йде вперед на зустріч із майбутнім, яке поступово стає теперішнім, а потім минулим. Так продовжуємо йти до вічності, до Бога, до нашої небесної оселі. Крокуймо далі разом, допомагаючи один одному.

У цьому році нехай заклик до взаємної підтримки буде критерієм наших планів і щоденних виборів. Звичайно, що всім допомогти не зможемо, але до тих, хто поруч, тих, хто став нашим ближнім проявімо нашу близькість і підтримку.
Нехай і цього року буде для нас всі дні, за які ми би лишень дякували Богу і казали: Слава Богу за все!

ваш брат у Христі і духовний наставник,

о.Віталій

Переглядів було:1289

Ключові слова до цього допису: ,

1 відгук

  1. sofia

    Спасибо, о. Виталий за поздравления с Новым годом. И мы вам желаем огромного здоровья, небесного целомудрия, божественной любви и большого терпения. Пусть ваш приход не иссякает. Пусть умножатся ваши дела и вырастут молодые наставники. Пусть зерна духовного добра, любви, мира и взаимопонимания, посеянные вашим трудом, дадут зрелые плоды на наше благо. Мы желаем вам и матушке Любе, всех благ. Пусть Святой Дух пребудет всегда с вами.
    С уважением , прихожане церкви Delle Clarisse. г. Кьявари.

Місце для ваших відгуків

Якщо хочеш залишити свій відгук, то потрібно зареєструватись. Для входу та реєстрації на тисни тут Це займе мало часу, але дасть тобі доступ до сайту.