Бог робить чудо із простої причини, але величної

Loading

Господь і чудоПоказуючи якесь дивне явище, ми не тільки привертаємо увагу людей до себе, але ще й показуємо свою силу, могутність.
Нас через це починають поважати, стаємо популярними і дехто починає побоюватися, мовляв: якщо він таке може зробити, то може зробити, щось таке, що мені може пошкодити. Саме тому, ми часто маємо упереджений страх перед різними людьми, які показують вміння робити якісь дивні речі.
Від Божих чуд страху не виникає
Можемо зауважити, що Бог не робить чуда, щоб лише показати свою силу і могутність та, щоб, хвалячись, підняти собі цим авторитет чи нагнати на людей страх. Бог виявляє свою чудодійну силу, щоб виявити свою любов до людини. Тому людина не відчуває страху від прояву чудодійності.
Апостол Матей (14.14) зауважує:

“вийшовши Ісус, побачив силу народу і змилосердився над ними та вигоїв їхніх недужих”.

За якийсь час Ісус ще нагодує всіх людей. Таких свідчень любові маємо багато по всій Євангелії. Можливо саме тому ця книжка так і називається “Добра новина”, а не “збірка чудес”, чи опис “чудес Ісуса”.
А ще дехто назвав: Лист любові Бога до людини!

Одного старця запитали: Чому ти не захоплюєшся людьми, які мають дивовижні здібності, чому їм не даєш належного визнання?
– Може й так – відповів мудрець -, але ж ви не знаєте скільки я говорю Богу про них і як багато висловлюю своє визнання Творцю, що нас не покинув на самоті із своїми труднощами.

Залишити відповідь