Вітаю усіх із 2015 роком (державного календаря)

Loading

Слава Богу за все, що було у цьому році і що мало би бути … Нехай Божа милість виливається на нас у наступному році, бо Він благий і милість Його на нас!
Благословляю на наступний рік в єдності із Богом та в любові між собою, в надії на краще життя.
Ще один рік прожитий разом і ще один рік є перед нами. Із зітханням згадуємо рік прожитий, бо ясне небо було затягнуто хмарами війни. Та все ж, поміж ті хмари були промені сонця і зірок.
У молитві відновлюємо віру у те, що здійметься вітер перемін і прожене хмари, щоб знову засіяло сонце, знову з’явилось чисте небо над головою. Бог не раз показував це нашому невмирущому народу!
Ми, християни, покликані нести надію на краще. Ми молимось про це і робимо все, що наших силах, щоб це краще прийшло. Смуток, страх, відчай та паніку є кому нести і без нас, але ми не маємо права приставати до таких людей, хіба, щоб подати промінчик надії та вказати їм дорогу до Джерела надії – до Бога.
Яким буде цей рік?
Може бути новим, якщо зуміємо по-новому побачити життя, по-новому жити його, по-новому цінувати кожний даний нам день. І кожний день цього року буде для нас таким, за який ми будемо дякувати Богу і казати: Слава Богу за все!
У цю ніч молимось і з вірними за мир у серцях людей, за мир у наших родинах, за мир на Землі. Хай Бог миру буде з нами. Амінь
Молитва
Господи Боже, всього видимого і невидимого творіння Сотворителю, Ти заснував часи і роки: Сам і нині благослови початок нового року, що ми відлічуємо від Твого втілення заради нашого спасіння.
Благослови провести цей рік і багато років після нього в мирі та злагоді з ближніми нашими; зміцни й пошир віру православну, народ твій утверди і освяти. Громаду нашу церковну благодаттю Твоєю наповни.
Подай мир у серцях людей, у наших родинах, по всій Землі. Хай Твій мир єднає нас усіх у взаємній любові.
Бережи нас від ворогів видимих і невидимих,  охороняй і на путь спасенну направляй, щоб ми, йдучи нею, після довгочасного й щасливого життя в цьому світі, досягли Царства Твого Небесного і удостоїлися блаженства з усіма святими Твоїми. Амінь.

Залишити відповідь