Хай Бог тебе благословить

Зло можна перемогти тільки постом та молитвою

Розділ: Проповіді. Написав о.Віталій ~ 22 Березня, 2015. Видрукувати цей допис Видрукувати цей допис

Дорогі браття і сестри у Христі, після особливого почитання хреста, як знаку нашого спасіння, завдяки історії, котра припадає на цю 4-ту неділю Великого посту, про вигнання злого духа бачимо силу посту і молитви.
Ісус дає пояснення апостолам на запитання про причину їхньої безссилості, безсилості баьтка і мабуть нашої 
Піст і молитва
Господь мабуть не випакдово об’єднує ці два слова у боротьбі з темними силами. Як одне так і друге говорить про єдність із Богом, про виконання Божої волі, про самовідречення.
Диявол цього всього боїться. Боїться людини, котра шукає Бога, котра довіряє Богові, котра любить Його. Яка наслідує Його у жертвенності та стриманості.
Піст і молитва – це просто духовна зброю проти диявола, а це дорога до Бога, де диявол не може піти.
Сам піст задля посту – це дієта, сама молитва задля молитви – це навіювання. Хіба цього хоче Бог і це учить Церква?
Піст і молитва задля Бога – це вияв нашої віри і любові до Бога. Зла сила втрачає свою силу.
Вірю поможи моєму невірству
Важко визнати свою неміч в таких важливих цінностях як віра. нераз люди кажуть: я ходжу до церкви, я хрещений, я там був у святих місцях… але хіба віра в Бога полягає в лише цьому?
Є ознаки нашої віри і є ознаки нашого захоплення, наших традицій, нашої цікавості.
У час наших випробувань все стає ясним і твердість нашої віри показується.

Місце для ваших відгуків

Якщо хочеш залишити свій відгук, то потрібно зареєструватись. Для входу та реєстрації на тисни тут Це займе мало часу, але дасть тобі доступ до сайту.