Зустріч з Христом – це дуже просто, але наслідки великі

Loading

Слава Ісусу Христу, дорогі браття і сестри: Історія📖 про Закхея захоплює нас великою простотою зі сторони Бога і великим бажанням зі сторони чоловіка зустріти Христа. 😊

Голова усіх митарів не приховує свого бажання ні перед собою, ні перед іншими. Він докладає зусиль і робить навіть неможливе, складається враження, що якась невидима сила супроводжувала його.🌟
Це нам пригадує велике число свідчень людей, котрі розказують💬, як вони приблизились до Бога. 
Часто згадують про те, що відчували як все ніби випадково підводило людину до зустрічі з Богом. Але хіба в цьому світі є хаос і все є випадково?🤔
У Бога випадковостей не має☝, рівно ж у віруючих людей, бо бачать закономірності і взаємний зв’язок у всьому.

Закхей, чоловік низького росту🙍‍♂ ціле життя боровся бути на «рівні» з усіма, не бути гіршим. Він здобув високий статус у суспільстві і доказав усім свою вищість над усіма, бо був при владі і був багатий💰. Тому боротись за успіх – це було звичним для нього. Побігти на перед, вилізти на дерево і дочекатися успіху – все сплановано до дрібниць. Але заради чого? Щоб лише побачити якогось відомого чоловіка?
І що ж він особливого побачив? 🧐
Думаю нічого… Чоловік, як і всі… зовнішність, як у всіх … Мабуть у нього виникло запитання: « а чим тоді він захоплює людей?»😕
І прийшла мить, яка все роз’яснила. 🙌

Зустріч з Богом 
Можемо тільки уявити, які були враження у того чоловіка, як Ісус назвав його по імені. Не сказав: «ей, ти?», або ще якось, але дав знати, що Він його знає. 😳
Закхею, злізай швидко, сьогодні маю бути в твоєму домі!

Ісус знає і хоче бути в домі.🏠
Так, Ісус хоче бути з нами і серед нас. ми його маємо можливість прийняти до свого дому, до свого життя❤. 
Все так просто … 
Інколи люди мають страх відкритись Богу і запросити Бога у своє життя, бо думають💭, що мають бути ДОСТОЙНІ ідеальні, щоб зустріти Бога, а якщо цього не буде, тоді Бог прийде і буде все виправляти, змінювати, наказувати, сварити, карати😟… 
Хіба ми в такого Бога віримо? Хіба такий Бог прийшов на землю, щоб спасти людей?

Ми бачимо, що Ісус не зробив нічого караючого, але зміни стались… що спонукало до змін?🤔
Кожний священик мабуть зустрів таку ситуацію, коли його просили, щоб сказав таку проповідь, таку науку, щоб людина змінила радикально своє життя🙌. В історії про зустріч із грішним Закхеєм ми не зустрічаємо жодного слова з уст Христа… чому😲? Чому без слів, без довгої науки чоловік-грішник вирішує стати праведником?
Поясненням може бути тільки одне: справжня любов не потребує слів❌🗣 і спонукає до змін. Бо ти хочеш бути ближче до людини, котра тебе просто любить, хочеш бути такою, як вона.❤❤❤