Хай Бог тебе благословить

Розшукується для церкви лідер

Розділ: Духовні роздуми. Написав о.Віталій ~ Листопад 1, 2008. Видрукувати цей допис Видрукувати цей допис

У Церкві є багато лідерів, але це оголошення завжди актуальним:

  • Для тих, хто хоче бути церковним лідером, щоб знали, якими мають бути!
  • Для тих, хто вже церковним лідером, щоб не забули, якими мають бути.
  • Для ти, хто перестав бути, щоб пригадати, що він нього потребують і чому перестали шанувати його, як християнського лідера.


Розшукується для Церкви лідер, який би був лідером, але вів би до Христа, вказуючи на те, що Ісус є Першим лідером.
Лідер, який би не був постійно лідером і не займав місце Бога у серці людини.
Лідер, котрий би перед тим, як діяти, думав би про краще рішення, а перед тим, як думати, молився і просив би Бога про мудрість.
Лідер, котрий би дбав за ріст цілої спільноти, а не лише окремих її членів.
Лідер, який би у церкві шукав власну користь у своєму духовному зрості, а не у славі, матеріальному збагаченні чи впливі на людей.
Лідер, котрий би не боявся помилитися, щоб часом не виявити свою недосконалість і Божу силу.
Лідер, котрий умів би взяти відповідальність за співпрацю із слабшими, менше здібними, відкинутими і відкрити Божу присутність у спільній праці.
Лідер, котрий би відчував своє покликання, робити добро в ім’я Бога, кожного світанку і цим відновлював би своє «Так» на служіння Богу і людям.
Лідер, котрий би очищував своє серце у постійному покаянні і сповіді, а також не боявся би визнати свої недоліки.
Лідер, котрий би зумів глибоко переживати присутність Бога в особистому житті і ділитися цим пережиттям із іншими.
Лідер, який би постійно малів, щоб дати дорогу тим, хто хоче послужити Богу.

Переглядів було:1439

Відгуків є 3

  1. Vasyl_D

    Потрібно молитися щоб Бог дав нам добрих Пастирів і лідерів, а не тих на яких ми заслуговуємо. Ще думаю, потрібно піклуватися про тих, кого уже маємо. Заступатися коли обговорюють, прощати коли помиляються і падають, і постійно молитися щоб Бог їх кріпив і давав їм сили коли здається уже ніякої надії не має…

  2. 7395

    Лідером у церкві, а точніше Храмі Божому, є священник. Він веде нас до Бога і молиться перш, ніж діяти. Але ж церква – це ми, це кожен з нас, тому такого лідера ми повинні шукати в собі. Ця проповідь є дороговказом для кожного. Ми повинні знаходити в собі сили і йти таким шляхом до Господа. Отче, дякую за ваше лідерство і те, що ви даєте нам дороговкази.

  3. sofia

    Церковным лидером быть не легко. Лидер является примером для всех. Его мужество и гармотное принятие решений, сплачивают и ведут коллектив верным путем. Лидеру необходимы помошники, которые помогают управлять коллективом. Я являюсь церковным лидером. Но еще ни разу не приняла решение, не доверившись Богу. Господь избрал меня, а я без его помощи просто никто. С Богом я уверена, я не боюсь ничего. И если даже допускаю ошибки, благодарю Бога за все, что он для меня делает. В ответ прошу у Него прощения за себя, за наше братство и прошу у Него и у Богородицы мудрости. Церковь – это не предприятие. В церкви Главенствует Бог, а мы все у него в подчинении. Поэтому к Нему надо прислушиваться, Ему надо подчиняться, Его надо любить и Ему надо подкоряться. Мы идем за Богом, наш пастырь- наш Священник, мы учимся быть с Богом и быть с людьми. А учиться нам есть чему.

Місце для ваших відгуків

Якщо хочеш залишити свій відгук, то потрібно зареєструватись. Для входу та реєстрації на тисни тут Це займе мало часу, але дасть тобі доступ до сайту.