Ти зустрів Його? Зустрів живого, воскреслого?

Христос Воскрес !
дорогі браття і сестри об’єднані у радості Христового воскресіння,
згадуючи про воскресіння Ісуса, ми згадуємо про Його особисту зустріч із учнями! Він не тільки навчав, щоб вони увірували в Євангеліє – Добру новину про Любов Небесного Отця, але ще й воскрес, щоб утвердити кожного у вірі! Марна би була наша проповідь, марна наша віра, якщо би Ісус не воскрес!
Він воскрес і це означає, що ми віримо в Бога живого!Живий і тому хоче живих відносин!
Дехто вірить в Христа мертвого і це лише частина нашої віри. Легко вірити в мертвого і німого, героя, що віддав своє життя і тепер ми лише його почитаємо, та сумуємо за ним. Христос не хотів такого! Мертвий відходить в історію минулого, а живий творить історію майбутнього!

Святий Тома зажадав особистої зустрічі із воскреслим!
Цей випадок згадує про тих, які мають потребу в особистій зустрічі з Богом, щоб утвердитись у вірі! Ми можемо багато прочитати про Бога, можемо прослухати безліч проповідей і цікавитись про Бога, але лише з особистої зустрічі із особистих відносин стається утвердження віри!
Хто має невирішені сумніви, хто не відчуває присутності Бога, хто відчуває себе заплутаним в житті – це говорить лише про одне, така людина не зустріла Живого воскреслого Христа.

Не один раз мені Господь дав ласку почути свідчення людей, котрі знали дуже мало про Бога, кому було важко виразити правильними словами їхню віру, але вони твердо визнали, що Бог є! Є в їхньому житті!  І таке тверде переконання з’явилось завдяки тому, що в кожного була ситуація, був випадок, коли вони глибоко і особисто досвідчили присутність Бога!
Не соромся своїх потреб перед Богом!
Наслідуй святого Тому, котрий довірився у своїх слабостях віри Воскреслому. Ісус не тільки готовий віддати своє на Христі за тебе, Він готовий і зустріти тебе особисто, щоб Ти був віруючий, а не заплутаний у сумнівах, з вимучений здогадах чи закритий у самотності.
Христос воскрес і це правда, яку можна побачити у житі тих, хто зустрів і повірив.