Хай Бог тебе благословить

Мститися Богу, це робити шкоду тільки собі

Розділ: Цікаві історії. Написав о.Віталій ~ Грудень 5, 2008. Видрукувати цей допис Видрукувати цей допис

Один чоловік молився до Бога і так сталось, що Господь не вдовольнив його прохання. Тоді той чоловік розізлився на Господа і зробив гріх, щоб помститися Всевишньому.
По деякому часі Господь відкрив грішнику істину:
коли ти молився, ти робив добро собі, освячуючи себе,
коли зробив гріх, то шкоди мені не зробив. Я який був, такий і залишився. Натомість ти зробив шкоду самому собі, бо зруйнував благословення та узалежнив себе до зла.
Тепер ти важко мучишся, бо це зло знущається надо тобою, а найгірше, що воно повністю перекреслить всі твої добрі мрії.

Хитка людина, що не вміє очікувати і годитися з Божою волею, часто бере на себе ініціативу пришвидшити виконання своїх бажань.
Деколи їй це вдається, а часто вона нарікає, шукаючи винних у її біді і гірких наслідках.

Переглядів було:1399

коментарі 3

  1. Vasyl_D

    Пригадується уривок з Біблії:

    Не обманюйте себе самих:
    з Богом жартувати не можна.
    Що хто посіє, те й жатиме.
    (Послання до Галатів 6:7)

  2. Ulyana

    Блаженні чисті серцем, бо вони Бога бачуть.
    Гріх забирає таку можливість: бачити Бога-Творця у всіх Його сотворіннях та розпізнавати знаки Божого Провидіння.

  3. Piligrim

    Так само як добра мати не дасть бавитися своїй дитині ножем, бо та може поранитись. Також і Господь відповідає на наші прохання не завжди так як ми очікуємо. Він бо ж краще знає що нам потрібно 🙂
    Пригадалось…
    Один хлопчина просив у молитві до Господа: “Ісусе, подаруй мені на день народження велосипед.” і так молився він довший час. одного разу цю молитву почула мати того хлопця і зажурилась, адже та сім’я була бідною і не могли зробити такий подарунок. От прийшов день народження… мати бачачи веселий настрій хлопця запитала його “Ти не засмутився, що Ісус не відповів на Твоє прохання?” на що почула відповідь: “Мамо, я отримав Його відповідь. Він сказав ні”

Місце для ваших відгуків

Якщо хочеш залишити свій відгук, то потрібно зареєструватись. Для входу та реєстрації на тисни тут Це займе мало часу, але дасть тобі доступ до сайту.