Станьмо на захист прав спокусників-чортів

Loading

Вам мабуть відоме твердження, що злі духи невтомно трудяться, щоб звести людину з доброї дороги. Є такі люди, які полекшують працю чорним ангелам, а є такі, які дійсно ускладнюють або ж навіть творять неможливим їхні старання. У всьому цьому подивляє тільки одне, що чорти трудяться постійно і спокушають людину як вдень, так і вночі.
Що ж залишається лише подивляти такій працелюбності, а деколи виникає якийсь людський жаль і співчуття. Даруйте, що так висловлююся, але ж серце доброго християнина має мати співчуття до всіх! Любов не ділить на чорних і білих. Любов народжується у глибині серця і проявляється до всіх і до всього, та водночас противиться й опирається злу. Тому співчувати як істотам можемо, але не можемо підтримувати те, що роблять. Ось тому, мої співчуття залишились би сентиментальними зітханнями, якби не прийшла цікава думка: потрібно створити для спокусників “Проф-спілку”!!!

Так, створити організацію, яка би захищала права чортів.
Таким чином спокусники мали би внормований робочий день – 8 год.
Мали би права на відпустку і на лікарняне.
Згідно певного стажу, могли би йти на заслужений відпочинок.
Вивчали би правила техніки безпеки і проходили би курси кваліфікації, де би вивчались новітні напрацювання щодо зміни застарілих поглядів, до впровадження демократичного устрою, парламентського способу керування.
Запропонувати робити внутрішні вибори і вироблення планів, а потім згідно демократичного суспільства ставити на голосування, звичайно, із можливістю подальшого допрацювання і повторного голосування.
Могли би мати свої партії і блоки, які би більше дбали про захист прав і боролись би із дискримінацією. Можливо, вони би добились, щоб їхнє питання було піднесене на Останньому Суді і їм би була дана можливість покаяння і навернення.
Думаю: расове і ієрархічне питання теж би було піднято.
А ще були б створені гуртки за вподобаннями, щоб розвивались здібності. Медогляд і медстрахування теж би були актуальними для них.
Одним словом, було би їм весело та дуже цікаво.
І нам спокійніше…
А то деколи дійсно відчуваєш, що мучать бідних людей і самі спокою не мають.
Сподіваюся, що якийсь чорненький прочитає цей роздум і візьметься за корисну справу на добро людям і на користь спів-спокусникам.

А ще сподіваюсь, що кожен з нас може особисто давати відпустку спокусникам. Для цього потрібно часто повторювати молитву, що і буде вказувати на те, що ви зайняті і ніколи вам бавитися у спокуси.

Залишити відповідь