- Духовні роздуми - https://www.rozdum.org.ua -

Окремі історії в одній єдиній історії життя

Loading

Коли пускаєшся у відпочинкову подорож, стараєшся присвятити час на те, що було упущено у час твоєї зайнятості по роботі, від твоїх обов’язків сім’ї чи суспільства. Хто відсипається, хто заглиблюється у роздуми над життям, хто пізнає оточуючий світ, а хто просто читає книжку, яку придбав ще рік тому, але не знаходив ніколи часу її прочитати.
В автобусі туристів жінка, відірвавши свої очі від книжки, промовила до чоловіка: “Яка дивна річ. Ось читаю цю книгу і зустрічаю знайомі історії, які вже читала в окремих оповіданнях цього ж автора. Тепер вони об’єднанні в одну єдину книгу. Ось тепер мені краще розуміти всі події, адже всі між собою зв’язані”. Мовчазний чоловік тільки усміхнувся і кивнув головою у знак згоди.
Подорож продовжилась далі…

Кожен з нас має свої особливі історії. Кожного дня Бог нам дарує неповторне оповідання нашого життя. І кожне оповідання є частиною єдиної історії, назва якої спільна у всіх – Життя. Зрозуміти життя можна лише тоді, коли всі окремі оповідання зможеш зібрати разом і зумієш побачити як єдину історію.