Про автора

Loading

o.tvЯ священик, молодий роками та служінням в священстві. у 2012 році склав подяку за 10 років священства.

В особливий спосіб переживаю присутність Бога у своєму житті. Деколи Господь мені кладе на серці слова мудрості, які мене підтримують у щоденному житті.
Підтримують мене і сподіваюсь стануть корисними для тебе.
Хочу зауважити, що ці тексти не мають догматичного характеру і тому не є обов’язковими для сприйняття. Багато з цих історій є дійсно справжніми і деякі є видумані.

Цей стиль написання називається: Оповідати Євангелію, тобто: по-іншому донести слова Євангелії.
Цього навчився на вищих студіях у Папському Салезіянському Університеті, м.Рим.
Нехай ці творіння будуть Богові на славу, а нам на спасіння.

Дорогий брате/сестро згадайте мене у молитві, особливо про спасіння моєї душі.
о.Віталій Тарасенко

Якщо хочеш висловити свою думку, то можеш залишити відразу у “Відгуках”, або шукайте на www.facebook.com/o.vitaliy.tarasenko (якщо приватного характеру).

 

Видрукувати Видрукувати

44 коментарі до “Про автора”

  1. Шановний отец Віталій!
    Дякую Богу за зустріч з вами. Ваші проповіді, ваша діяльність допомогають мені пізнавати Бога,розуміти слова Євангелії, вчать любити Бога і ближніх, прямувати шляхом спасіння душі.
    Хай Бог вас кріпить і благословить!

  2. Slava Isysy Xrusty!

    Dorohuj o. Vitalij,

    ja djakyju Vam za chydovi rozdymu. Ja zaraz guvy v Nimechchuni i dyge mene pidrumyje v dyxovnomy plani same cja informacija, jaky mogy otrumytu z cjoho sajty. Ja povernys zhodom v Ykrajiny, ale nagal nemaju mogluvosti byvatu v nashij cerkvi tyt same v cej period moho guttja. i ce je vagko! Lushe Vashi statti nahadyjut meni pro chas, jakuj ja pereguvala vdoma. Dyge veluke spasubi za cju pidtrumky!
    Xaj Hospod dopomahaje Vam.

    Z molutvoju,
    Oksana

  3. Отець Віталій є чудовою людиною, і бажано щоб таких людей було, як можна більше. Той позитив, що приносить в наше життя Отець, повинен знаходити своє відображення і примноження в інших людях. Загалом я радий, що маю можливість бути знайомим з о. Віталієм і п.Любою. Вважаю, що проектів таких, подібнихдо цього сайту повинно бути більше та всі вони заслуговують на підтримку, адже якщо є люди готові поділитись власними духовними роздумами і підтримати порадою кожного в цілім світі, то в існування тисяч яким це необхідно на щодень – нас переконує жорстока реальність.

  4. Slava Isysy Hrusty! o.Vitalijy , teper ja postijna vidvidyva4ka vawoho sajty! Vu molodecj! na 4yzuni, vam ne lehko,napevne,ale mu ( Molodizna Komisija)bydemo w4uro molutusja za vas ta dorohocinny jimostj Ljyby!Sulu vam,nathnennja ta Bozoho blahoslovennja! Z velukojy molutvojy za simjy dorohuh nam Tarasenkiv : Komisija y spravah molodi Ternopiljsjko-Zborivsjkoji jeparhiji YHKC!

  5. О. Віталій, подивляю Вашу активну та дуже енергійну пастирску діяльність серед українських емігрантів в Італії. Чудово, що Ви вміло використовуєте досягнення сучасної технології для проповіді Слова Божого. Бажаю Вам ніколи не зупинятися на досягнутому. Хай Триєдиний Господь благословить Вас та плоди Вашої праці!

  6. Очень благодарна Отцу Виталию и всем людям,которые поддержали меня в трудную минуту моей жизни-смерть сына.Без добрых и отзывчивых людей на земле очень трудно жить.Спасибо всем больое

  7. Отче Віталій Ти просто молодець. Я пропоную Тобі свою молитовну підтримку в наміренні, щоб ти продовжував те, що ти робиш і, щоб Святий Дух не покидав тебе. Ну і розуміється, як Ти сам просиш, про Твоє спасіння. З нами Бог. с.Мирослава (СНДМ)

  8. Слава Ісусу Христу!
    Хочу подякувати Вам отець, за такий хороший сайт, де кожен для себе може віднайти дуже багато цікавого і корисного для душі.

    Нехай всемилостивий Господь благословить Вас і допомагає надалі Вам.

  9. Слава навіки, Любо. книжки ще не існує у друкованому форматі, цей сайт нагадує книжку, можливо майбутньому когось зацікавить видрукувати збірку на папері… поки таких прохань нема багато. ПОтрібно молитись у цій справі, щоб дійно це було на користь людям. Дякую за підтримку.

  10. ХВАЛА СПОДВИЖНИКУ! не кождому дано провадити науки! а ненав”язливо вести розмову… повчальну і зрозумілу…
    нехай Господь благословить Вас у Ваших благородних намірах – нести світло істини у молоді серця!
    “ЧОМУ СВЯТІСТЬ ТАК МАЛО РЕКЛАМУЄТЬСЯ?”
    а я з мовчазної Вашої згоди взяв та й надрукував Ваш роздум в РЕКЛАМНІЙ ГАЗЕТІ ! 😉

  11. Привіт усім !!!

    Так як даний розділ називається “ПРО АВТОРА”, хотів би поділитись своїм досвідом спілкування з о. Віталієм.

    Пригадую, коли познайомився з о. Віталієм, після кількох хвилин розмови я почувався, немов знаю його як мінімум 100 років… Простий у спілкуванні, одязі, манерах, без “надмірних зарозумілостей” та “всезнайства”, однак дуже освідчений та інтелектуальний.
    Постійно намагається пробудити у оточуючих (особливо молоді) живу і дієву віру, бореться з всеохоплюючою байдужістю і пасивністю, але робить це не навязливо, а швидше спонукаючи і показуючи власним прикладом.

    Мабуть такими були перші Апостоли…

    Дякую Богу, що зустрів таку людину з якої можна брати приклад, до якої можна звернутися, знаючи, що тебе почують…

  12. Слава Ісусу Христу!Ваш сай це просто супер ,я рідко тут буваю ,але ваші притчі та інші історії розповідаю в церкві ,тому, що я входжу до спільноти” матері вмолитві” Усі так цікаво слухають про ваші історії ,що проказали написати від них подяку за сайт.А щеб я хотіла попросити щоб ви написали щось про друзів які вони бувають.Бо мій син вчиться в 7 класі і часто через витівки друзів він зостається винним.я з ним говорила але це марно.допоможіть!Слава І сусу Христу!

  13. Дякую, отче, що ви є! Також пишаюся тим, що навчаюся у тій же семінарії, що і ви!
    Хай Господь благословляє Вас за ці благородні наміри – сіяти ВІРУ, НАДІЮ і ЛЮБОВ у ці молоді серця!!!

  14. о.Віталія я памятаю ще по Зарваниці,коли отець ще навчався у семинаріі, і вже тоді відчувався величезний духовний потенціал, який і тепер на цьому сайті виявляється у всій силі!!! Так тримати,отче! Хай Бог вам помагає!!!

  15. Слава Ісусу Христу!
    о. Віталію, щиро дякую Вам за цей сайт! Коли мені важко на душі, я заходжу сюди і завжди знаходжу тут пораду, чи певні думки, які мені допомагають. Нехай Бог посилає Вам здоров’я, щоб ви й далі могли допомагати людям і Йому служити!

  16. Слава Ісусу Христу! А я- дружина о.Юрія Дрозда. Він Вас памятає і любить, систематично читає, але написати чи то не відважиться, чи то не руки не доходять. Так що беру на себе таку відповідальність і напишу про нього і для нього. Він святий(правда)! Вже шостий рік нашого спільного життя, а я не перестаю подивляти його. Він так любить Бога! І це преображує і його і все(всіх) хто його оточує. З його розповідей знаю, що в свій час Ви надали йому потужну духовну підтримку. Нехай у всіх, хто зустрічає Вас залишаються такі ж світлі спогади, як у мого чоловіка. Наталя

  17. Слава Ісусу Христу! Хай Бог благословить Ваш вибір життєвої дороги! З нетерпінням очікую нових Ваших матеріалів. Хай ніколи не буде порожньою скарбничка Ваших дописів!

  18. в мене радше цікавіть: чому багато фотографій, котрі ви вставляєте до своїх роздумів є з православними священиками і єпископами?
    Р.S. загалом мені ваш сайт дуже подобається. направду нам такого потрібно чим більше.

  19. о.Віталій,дякувати Богу в нас не перевелись ще священники, котрим не байдужі люди, котрі є в інтернеті…. 🙂
    Ваша праця, то неоціненний скарб!Те, що ви пишете дуже доступне і ним хочеться поділитись ще з кимось…!!!Ви потрібні нам!Нехай Господь вас благословить!

  20. Слава Ісусу Христу!
    Хочу подякувати Вам, отче Віталію, за Ваші живі духовні роздуми. Свого часу, завдяки моїй сестрі, я спізнала книжечки Бруно Ферреро з оповідками для душі. З кожною новою появою цих книжечок на Світ Божий їх кількість і у нашій оселі збільшується. Ваші невеличкі оповідки дуже співзвучні їм, що нас дуже тішить.
    Вже другий рік поспіль ми у нашому кафе-клубі пропонуємо нашим клієнтам випуски, тематика яких різноманітна, але всі вони спрямовані на збагачення людської душі по “Дорозі Правди і Життя”.
    Так от, в одному із наших випусків ми надрукували і Ваш роздум “Чому святість так мало рекламується?” А на наступний тиждень подаємо: “Ти знаєш, яка різниця між милостинею і заробітком?, або про те, як можна втратити милість”.
    До речі, на нашій парафії святого Дмитрія є добра християнська
    традиція: кожної неділі ми маємо можливість познайомитись з парафіяльним вісником, в якому теж є присутні Ваші духовні роздуми.
    Хай Господь Бог обдаровує Вас і Вашу родину численними ласками. А Ваша справа, така необхідна кожній християнській душі, набуває все більше однодумців і поціновувачів.

  21. Слава Ісусу Христі! Дуже дякую за можливість читати Ваші роздуми. Є над чим замислитись, переосмислити своє життя і намагатись стати кращою. Дякую за сльози каяття, які самі навертаються на очі після кожної з історій і оповідей. Нехай Господь Вас благословить!

  22. Слава Ісусу Христу! Отче Віталію! Духовні роздуми для дорослих – це чудово!!! Вірю і буду молитися за те , щоб Ви відкрили рубрику для діток.У них ми себе продовжуємо, а, отже, щиро намагаємось прищепити те сокровенне, що вклав у нас Всевишній. Сподіваюся, що ваша наука для найменших буде у цьому дуже доречна.

  23. Отче, дякую за вашу працю, можна багато зачерпнути з роздумів, а вам хочу побажати словами з Vita Consecrata Йоана Павла ІІ, які для мене зараз є великою підтримкою і думаю, що вам також пригодяться: Щоб люди бачили в вас Божу красу і щоб дивлячись на вас скучали за Богом. З даром молитви…

  24. О. Віталію, дякую Господу за вас та вам за сайт! Дуже, дуже радий що ми не знаючи один одного, але під керівництвом Святого Духу разом йдемо у одному напрямі, бо бажаємо пізнати Його ще більше, а також й щоб інші “скучали за Ним”.
    Сергій

Залишити відповідь

допомога у пізнанні Бога та мудрості життя.