Хай Бог тебе благословить

Простити і дарувати Милість від Бога

Розділ: Проповіді. Написав о.Віталій ~ 17 Березня, 2013. Видрукувати цей допис Видрукувати цей допис

Дорогі браття і сестри, ми робимо п’ятий крок до зустрічі із Благословенним часом Великого Пасхального посту, у якому маємо нагоду ще більше заглибитися у роздуми над нашою Богоподібністю, тобто наскільки ми подібні до Бога і як потрібно відновити в нас Його образ і подобу? Пригадка про прощення. ( Мт. 6,14)  не є випадковою, адже прощення є найбільшим виявом любові щодо грішників, прощення є даром, що сходить з висоти і повертає життя, де гріх заподіяв смерть. Примиритися і виявити милосердя Бога, що замешкало у нас Входимо у Святий Піст! Пора особливої радості і особливої доброти. Яким буде цей піст? Кому він принесе радість і як виявиться доброта? Побачити себе із середини і поглянути чистими очима  на цей світ, щоб повернути до Божої простоти. Маємо статати простими у наших думках, у наших висловлюваннях, у наших вчинках. На початку посту простімо один одному, щоб примирені “в мирі” почали творити молитву, приностити жертви стриманості і діла милосердя. Лише чисте серце з радістю і легкістю зможе виконати докінця свої постанови перед Богом, про  які згадає таємно у молитві. Допоможи нам всім, Боже! Молитва 30 хв приватної чи спільної молитви щодня. Бодай раз в тиждень роздуми про Хресну жертву Ісуса. Милостиня  Поглянути довкола себе і побачити потребуючих не тільки матеріально, а духовно, фізчино, морально… виявити свою близькість як видиму, такі невидиму, тобто ділом і молитвою. Простіть і ви мені …. і відпустіть мене на цей час освячення і відновлення образу Божого затертого моїми пристрастями та гріхами

Місце для ваших відгуків

Якщо хочеш залишити свій відгук, то потрібно зареєструватись. Для входу та реєстрації на тисни тут Це займе мало часу, але дасть тобі доступ до сайту.