Про сайт

Loading

Ця Веб-сторінка задумана із ціллю, щоб розділити духовні роздуми, що можуть бути Тобі корисними у духовному житті.

Звичайно, не кожна думка може тобі сподобатись, тому можеш залишити свої зауваги/відгуки. Вартує лише заповнити під текстом рамку і підтвердити. Це буде можливо лише після реєстрації на сайті.

Це також стосується і тих, кому запали до серця написані слова. Ваші думки можуть бути корисними не тільки для мене, але також для інших. Хоча залишаю за собою право на скорочення, виправлення написаного тексту. Пробачте, це буде лише для зручності читання і для дотримання цілі сайту.

Буду дуже радий, якщо прочитаєш ці роздуми і це допоможе тобі у пізнанні Бога.

І ще раджу читати одну історію чи роздум в день, не більше. Саме так ти будеш зростати у мудрості, а не задовольняти свою цікавість.

Технічні поради :

 

Можна також слідкувати за поновленнями через
RSS стрічку:

https://www.rozdum.org.ua/?feed=rss2

А також через офіційну сторінку на Фейсбуку:
www.facebook.com/rozdum.org.ua тут можна у залишати твої відгуки.

Telegram  Духовні Роздуми @RozdumOrgUa               https://t.me/RozdumOrgUa

Для рускоязычных сайт “ДУХОВНЫЕ РАЗМЫШЛЕНИЯ”  можна читать сделав перевод на русский: нажмите здесь или скопируйте и вставте сылку:
http://translate.google.com/translate?u=www.rozdum.org.ua&hl=uk&ie=UTF-8&sl=uk&tl=ru

 

Інфо для жертводавців:

Для ваших пожертв на утримання сайту у гривнях:
IBAN:  UA093052990000026207744209208
Поповнення поточного рахунку ПРИВАТ БАНК 5168755109467957,
ТАРАСЕНКО ВІТАЛІЙ ВІКТОРОВИЧ, 2806020514

Особлива подяка за допомогу у створенні цього проекту:
Христі Равлюк, Олегу Удичу та усім читачам за підтримку духовну і матеріальну.


Хай Бог вас усіх благословить!
о.Віталій ТАРАСЕНКО

 

Видрукувати Видрукувати

26 коментарів до “Про сайт”

  1. Сайт подобається. Логічно і просто побудований. Дискусія будується, на мою думку, за схемою: “о. Віталій – читачі”, що, в принципі влаштовує і нагадує маленьку “інтернет-парафію”, де є священик і прихожани.

  2. Гарний і затишний сайт, тут немов би почуваєшся у безпеці.
    Знаєте, раніше шукаючи щось путнє в Інтернеті натрапив на forum. ugcc. org. ua (сайт форуму УГКЦ), але якась агресивна і недоброзичлива там виходить дискусія, більшість старається довести правоту своїх поглядів, і так виходить: ніби усі говорять про Бога, а ЛЮБОВІ (на мій субєктивний погляд) не вистарчає, а тут, усе є і на своїх місцях, дякуючи о. Віталію 🙂

  3. Слава Ісусові Христу, шанований отче! Радий, що натрапив сьогодні на вельми корисний Інтернет-ресурс, де можна знайти немало поживного для спраглої душі. Успіхів Вам! З Богом! 🙂

  4. Слава Ісусу Христу. Отче, дуже Вам дякую за Вашу працю. Я дочка Наді, що була в Генуї, найперше я неймовірно вдячна за підтримку і науку, що ви надали моїй мамі, коли вона була там. Наше життя є тяжким випробуванням до добра і святості, а Ваше слово є сильною настановою на добрий шлях. Так ми є людьми і не завжди вибираємо добрий шлях, адже він так часто є складнішим, та цей сайт і Ваше слово заставляють мене задуматися над своїми діями і вчинками, щоб більше так не схибити. Ваші проповіді дуже допомагають моїй мамі, мені, моїй сім’ї, і я впевнена ще багатьом людям. Тому ми Вам дуже вдячні за Вашу працю.

  5. от несподіванка! такий подарунок від Св Миколая – “випадково” потрапив на сайт о. Віталія й одразу на роздум, який для мене нині так актуальний…

    з вітаннями із Варшави,
    Ростислав із родиною

  6. Слава Ісусу Христу! Дуже вдячна за такий прекрасний сайт, багато для себе почерпнула.
    Запрошую всіх відвідувачів сайту підтримати петицію про впровадження так званих капеланів інтернету, щоб таких сайтів побільшало.
    http://www.petition.org.ua/?action=view&id=38286

  7. Слава навіки Богу! дорога Olya, це велика правда, що Христос нас вчить про те, щоб ми стукали і нам буде відчинено!
    Запрошую стукати до неба найперше, бо не раз, сидячи перед компом і стукаючи по клавіатурі, переконуюсь, що без Божої благодаті ми є ніщо… Бувають моменти, коли труднощі виникають і в цьому віртуальному світі….
    Молімось, щоб Бог послав нам цю благодать через слуг своїх, щоб це було на славу Його імені і на служіння людям.
    А ще.. цей сайт виник не з якоїсь вказівки про впровадження, а на прохання одної благочестивої християнки, яка мабуть і багато тепер молиться за мене і за це служіння через цей сайт. Спаси Господи нас всіх.

  8. Отче Віталій, спасибі за сайт. Дякую, що попри свою зайнятість, знаходите можливість і в такий спосіб ділитися думками. І ми, в свою чергу, маємо пожливість задуматися над собою, і інколи поділитись тими думками з іншими.

    А ви не думали про те, щоби викладати тут свої проповіді в аудіо? Було би значно простіше. Чи може нам “забагато хочется :-)”

  9. Сайт дууже потрібний! На жаль, не кожен має можливість отак відверто поговорити зі священиком. І деколи буває, що відповідь на питання Бог дає саме Вашим дописом. Думаю, що не мені одній.
    Тож залишайтеся відкритим на Боже натхнення і ведіть нас доброю дорогою. Божих ласк Вам!

  10. Цікаве, отче, Ви задали питання на своєму сайті, а саме – Ви хто ?… і тут же, як у школі на тестах, надали підказки: католик, православний, протестант, інше, ще ніхто, атеїст. Цікаво де я маю поставити галочку, коли я є греко-католиком ? Я таке ж опитування провів серед своїх друзів ( всі греко-католики ). Так ось: четверо зарахували себе до католиків, троє визнали, що серед такого вибору вони себе вважають православними, ще троє би вибрали групу – інше, бо вони є греко-католики. Отче Віталію, а де б Ви поставили свою галочку???

  11. Якщо можна підказку для Олега. Слово – католик відноситься і до греко-, і до римо-, тому що одних від другиг відрізняє лише обряд, а головні істини віри є такі самі, на відміну від православних, які з греко – католиками мають подібний обряд, але вчення все таки інше. Я думаю, що спокійно можна поставити галочку біля – католик, маю надію, що можу так написати, хоч питання не було скероване до мене. Хай Господь наповняє серце миром.

  12. Чудовий сайт. Давно про нього знаю, але інколи за життєвими проблемами забуваю про це, тому дуже дякую за нагадування на пошту, зручна річ.

    А можна на сайті зробити якийсь форум чи чат? Думаю, це було б гарно))

  13. Слава Ісусу Христу!!! Отче Віталію, дякую Богу і Вам за чудовий сайт!!!!Мала можливість скористати з цього сайту на користь молоді. У суботу їхала молодіжна спільнота у Страдч і дорога тривала 5 годин, от я вибрала кілька історій і прочитала молоді))))) Всім сподобались історії, я ще розповіла їм про Ваш сайт)))),бо там так багато цікавих історій, що і 5 годин не вистачить))))Нехай Бог благословить Вас і Вашу працю! Мир Вам!!!!

  14. Хотів би трохи переглянути свій допис в цьому топіку:
    “Vasyl_D від Липень 29th, 2008 at 11:16 pm Щодо … сайт форуму УГКЦ … якась агресивна і недоброзичлива там виходить дискусія” – Там уже набагато приємніше спілкуватися, може то просто проблема була в мені ;))

    Тепер по суті.
    Чи не хотіли б Ви, щоб було можливим поширювати ці цікаві історії в соц мережах, наприклад Фейсбук? Тобто ставити “Подобається!” чи “Поширити”. Не знаю чи це вдала ідея, але чомусь мені це спало на думку…

Залишити відповідь

допомога у пізнанні Бога та мудрості життя.