Хай Бог тебе благословить

Хочеш мати добрі плоди благочестя, тоді потрібно шукати добрий ґрунт і сприятливі умови

Розділ: Цікаві історії. Написав о.Віталій ~ Серпень 25, 2009. Видрукувати цей допис Видрукувати цей допис

Один чоловік почув про лимонне дерево, що дає плоди нечуваної величини. З цієї причини він почав пошуки цього дерева. Минули роки і чоловік його знайшов. Взяв пагінці і переніс у землю, туди, де був його сад. Деревця прийнялися, але у час збору врожаю не дали очікуваних результатів. Тоді він привіз інші пагінці, але все повторилось знову. Після багатьох спроб нічого не виходило. І ось чоловік зібрав всі деревця, відвіз їх назад і посадив їх там, звідки їх викопав.
На диво чоловіка всі деревця швидко прийнялись і незабаром дали великі плоди. Тепер аж садівник зрозумів, що секрет є в самій землі та в кліматі.

Якщо ми не полюбимо Божий храм і клімат молитви, то чи на ґрунті нашої душі можуть вирости плоди добрих діл?
– Це хіба означає, щоб ми сиділи день і ніч в храмі?
… А чому б і ні?…

Коли зробиш у своєму серці храм Бога, тоді у твоїх думках буде віяти дух молитви. При цих сприятливих умовах будуть добрі плоди твого благочестя.

Переглядів було:925

1 відгук

  1. natka_v_dorozi

    а мені дуже подобається вислів “внутрішня келія”))

Місце для ваших відгуків

Якщо хочеш залишити свій відгук, то потрібно зареєструватись. Для входу та реєстрації на тисни тут Це займе мало часу, але дасть тобі доступ до сайту.