Слово Пасхальної радості

Loading

Христос воскрес!
дорогі браття і сестри,  це чудовий час, до якого ми йшли разом .. дуже духовний і насичений тишею! Найперше, дуже дякую за підтримку цієї мрії зробити відважний крок вперед на дорозі віри.😇
Віра народжується від слухання, і це слухання Божого голосу в часі цього посту було.  З вашою допомогою і підтримкою, багато людей почали те, що роками не змогли пережити – почути, що Бог каже до них. Накінець, ми відчули, що це означає: йти за голосом Бога, або за голосом іншого – нашого ворога, спокусника.

Ми в очікуванні вокресіння
Торжество, яке запрошує нас увійти вірою в радість вокреслого, живого Бога! Бога, котрий запрошує нас не боятися смерті, запрошує хотіти вмерти, щоб жити вічно! Щодня ми маємо нагоду вмерти в нашому егоїзмі та інших гріховних пристрастях, ми умертвлювали себе в часі цілого посту, щоб відчути свободу дитини Божої, 🤔яка не має прив’язання до земського, а прагне лише одного, Божого.
Щодня ми маємо нагоду, вмирати, залишаючи все. Ми йдемо на спочинок і залишаємо все! немов вмираємо! А не просто так, бо змучені, але для того, щоб ранком повні сил знову встати і відгукнутися на голос Божий, який щодня кличе до особливої місії кожного з нас!
Щодня ми маємо нагоду сповнитися слухання Божого голосу і приблизитися до Бога, до Його Божественного задуму, до Його Предвічної Любові.

Виконати Божу волю разом – це просто
Не раз чую, що важко бути святим, важко виконати Божу волю, важко розпізнати Божий голос…. згідний бо сам пережив не раз подібне. Як правило, це було. коли почувався самотнім, без підтримки.
Та все ж у цьому пості та в інших духовних досвідах, ми переконались, що все можливо у Бозі і дуже просто, коли ми є разом, коли є ті, хто тебе підтримує і йде поруч з тобою. Це показує важливість кожного з нас! Разом, об’єднані в Христі, ми є Божа сила! Радію, що в наших церковний спільнотах все більше стає активних учасників😇, і все менше “контрольорів”, яких вже ніхто не слухає. Слава Богу, що просвітив нас: кого маємо слухати і за ким йти.
Благословляю вас на наступні кроки у пізнанні Бога і Його святої волі!
Христос посеред нас – завжди живий, завжди і всюди!

Дякую Богу за здійснені мрії, за чуда – багатьох побачив у храмі цього року, кого вже роками не бачив і це величезна радість!
Вірю такі радості будуть помножені