Довіряти і підтримувати, замість протирічити і робити по-своєму

Loading

Дорогі браття і сестри!  Читаючи уривок з Євангелія від Матея 9:27-35, можемо зауважити наскільки нелегко було Ісусу здійснювати свою місію. Він не завжди мав підтримку і розуміння, проте Він не зупинявся.
Зробив добрий вчинок та “суворо наказав їм: “Глядіть, щоб ніхто не знав про це.”  “
Інколи Ісус просив, щоб свідчили про чуда-діла Божі, а інколи, як це сталось у цій ситуації, він просив мовчати. Читати далі Довіряти і підтримувати, замість протирічити і робити по-своєму

У нашому серці залишаємо місце, тільки для добра

Loading

Дорогі браття і сестри, ми об’єднані у Дусі Христа, котрий наповнює наші серця: Духом миру і любові! Віруюча людина відрізняється від лукавого тим, що вона вірить в добро і в його силу. Віруючі бачать доброту, живуть нею. Лукавий перекручує її, адже по своїй природі не може радіти із доброти.
У розповіді (Євангелія від Матея 9:1-8)  зустрічаються дві групи людей-грішників: ті, хто був очищений від гріха і ті, котрі вважали себе за праведних, але насправді були носіями гріха. Читати далі У нашому серці залишаємо місце, тільки для добра

Де Христос, там нема місця злу. А що ти робиш з духовним вірусом?

Loading

Дорогі браття і сестри! У Євангелія від Матея (8:28-9:1) читаємо розповідь “Про зцілення двох біснуватих і вигнання з них злих духів” , розуміємо, що зло, щоб виявитися в цьому матераільному світі, мусить матеріалізуватися, тобто прийняти фізичне тіло. Ось тому, живучи тут на землі, ми маємо постійну атаку різних спокус, які хочуть тільки одного, щоб ми дали їм притулок у нашому житті. Це щось подібно до вірусів і хвороби. Читати далі Де Христос, там нема місця злу. А що ти робиш з духовним вірусом?

Бути віруючим не тільки в храмі, не тільки на кілька хвилин, не тільки, коли тобі дуже треба

Loading

Дорогі браття і сестри!
Наша віра виявляється не тільки у критичних ситуаціях, важких хвилинах, складних обставинах. Нашу віру  видно кожної миті нашого життя, при кожній ситуації.
Бог є з нами завжди і всюди і тому віру нашу в Його присутність можемо завжди і всюди Читати далі Бути віруючим не тільки в храмі, не тільки на кілька хвилин, не тільки, коли тобі дуже треба