Богоявлення – Об’явлення Бога. Хочемо?😇

Дорогі браття і сестри, у торжестві Богоявлення ми пригадуємо про об’явлення Бога на Йордані, а також в інших історіях людського життя, також у нашій історії життя.
Бог пам’ятає про людину і хоче бути з Людиною, як добрі батько та матір хоче лише добра своїй дитині. 👪👨‍👩‍👧Людина поражена гріхом не завжди хоче присутності Бога🤦‍♂ і часто навіть забуває за Нього🤦‍♀, не бачить Його любові. 🤷‍♀🤷‍♂ Але Бог далі продовжує об’являтися і нагадувати про Себе. 👁

У цьому Торжестві маємо себе запитати: чи ми бачимо Його у нашому житті, чи ми хочемо відчути Його присутність у теперішній час, у наших справах і зайнятостях, у наших бажаннях і мріях?😉

Молитва – це бажання бути з Богом 😳
Молитва – це запрошення Бога у наше життя, а радше відповідь на Його запрошення.😌 Бог немов Сам напрошується, щоб бути з нами і серед нас. Ось тому перед тим, як молитися потрібно мати бажання молитися. 😯 Бажання, яке буде потім скріплене нашими ділами.🙏 Перед тим, як відчути Божу присутність, потрібно БАЖАТИ цієї присутності🤗.
Але як можна бажати присутності Бога? 🤔
Потрібно внушати собі? 😖
Примушувати себе, як дехто каже “працювати над собою”? 😣😱

Дорогі в Христі, 😉
бути з Богом – це природно і просто, як дихати і пити чисту воду. 😌 А чому буває важко?🤨
Можемо зауважимо, що наші бажання схиляють нас у зовсім протилежну сторону. 🤥 А що станеться, якщо ми відкинемо наші грішні бажання? ви вже пробували? це як перестати пити брудну воду і пити чистесеньку, як почати дихати свіжим природнім повітрям. 😯 так 😲 так так – це шукати чистого!😇😉

Тільки чисті серцем Бога побачать💓
Чистота серця приходить через покаяння і Божу милість над нами. Тому відкинути гріх, бажання грішити – це основна умова для того, щоб бути з Богом.💟✝
Видимим знаком очищення від плями гріха є Свята Вода💦, яку ми вживаємо, якою окроплюємося, яку несемо в наші оселі, яка стає живим символом Божої сили над злими примарами.
Християни дбають про чистоту свого життя і всього, що його наповняє. Хто має розкаяного духа, той перебуває у стані святості і той має можливість пережити особливу присутність Бога.
Молімось, причаймося святої води, маймо більше участі у святому житті. 💦
Ісус прийшов і своєю присутністю освятив води, вода освячує нас у видимий спосіб
Ми можемо освятитися, маючи багато контакту із святістю. Уникаючи зустрічі із злом, бережемо себе від того, щоб зв’язатися із злом, бо як зв’яжешся, то буде важко відчіпитися. Не так?😉

Християни завжди жили за принципом: шукай добро 🤝 і уникай зло🤲.
Шукай всього святого і освятишся.😇 Освятишся сам, довкола тебе тисячі освятяться.
Освячення – це ознака, що ти зустрів Бога. 😘😇
🌞Як сонце залишає свої проміння на обличчі людини, 💥так і Світло Божої благодаті залишає видимі сліди.😇