А ти, заради кого?

Loading

Над одним добрим християнином знущався молодий юнак:
– Чому ти дотримуєшся заповідей, коли і так ніхто з тебе не бере приклад? Чому ти постійно проповідуєш і навчаєш інших, коли тебе ніхто не слухає? Чому постійно розповідаєш, що Бог зробив у твому житті, якщо люди постійно з тебе насміхаються і не сприймають це серйозно?
Чому? Чому ти такий впертий?

-Ні, я вже не є такий впертий – відповів простий чоловік. Я просто маю погану пам’ять. І тому мушу постійно собі пригадувати, що навчав Ісус. Часом це можу сказати в голос, а часом хочу спробувати на ділі.
Ось бачиш, я це роблю не задля інших, а задля себе.

Юнак відійшов задуманим…

А ти заради кого живеш, працюєш? Якщо це речі тимчасові, то і щастя твоє буде тимчасовим.
А що ти думаєш про це, якщо думаєш?
Напиши тут відповідь для себе. Так, на цей раз лише для себе… якщо хочеш….

4 коментарі до “А ти, заради кого?”

  1. Ja postijno shukala zmin, postijno dymala, dlja choho ja gyvu i v chomu je moje poklykannja. I ot dekilka dniv tomu Hospod podaryvav meni lasku zrozumity, sho mojim poklykannjam je buty poruch Njoho, gutu dlja Hjoho i robyty vse tilky dlja njoho. Nezalegno vid toho de ja je, sh4o ja roblju i jaki ljjudy mene otochujut. Ja znaju, shcho radist i terpinnja, jaki Vin posulaje, je tilky tymchasovi, guttja je tilky myt, ale je nadija, shcho pislja cijeji myti pryjde vichnist i sh4o pryjde todi – perebyvannja poruch Njoho, te, shoho prahnu vge tut i teper:-)

  2. Для Оксани:як це гарно відчувати, що люди в різних місцях і навіть в один і той же час думають і напевно намагаються робити одне й те саме.Слухайте-е,це клас.Жити і відчувати життя…хоча не завжди легко,але…найкращий день-сьогодні.

Залишити відповідь